Magazin online pentru copii cu livrare pe tot teritoriul țării

Livrare și garanții

Livrarea în raza orașului Chișinău

Comanda va fi livrată de către curierii Mamico, direct la adresa indicată de dumneavoastră în timpul confirmării comenzii. Livrările se efectuează de luni până sâmbătă, între orele 10:00 și 19:00. Curierul o să vă telefoneze preventiv, cu 20-30 de minute înainte de livrare.

  • Comenzile plasate și confirmate în prima parte a zilei, vor fi livrate în aceeași zi. Celelate comenzi vor fi livrate în ziua următoare.
  • Comenzile plasate în a doua parte a zilei de sâmbătă, sau duminică, vor fi livrate luni.
  • În cazuri excepționale, livrarea comenzii poate dura un pic mai mult, dar operatorii noștri o sa vă informeze neapărat despre acest fapt.
Condiții de livrare în Chișinău
Costul livrării
Dacă suma depășește 299 lei
Gratuit
Dacă suma este până la 299 lei
29 lei
Livrare expres
50 lei
Suma minimă a comenzii
Nu există

Livrarea în alte regiuni ale Moldovei

Livrarea se efectuează timp de 1-2 zile din momentul confirmării, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică.

Comanda va fi livrată direct la adresa indicată de dumneavoastră, fără a fi nevoie să vă duceți undeva pentru a o ridica.

Greutatea totală a comenzii
Costul livrării
Pentru comenzi până la 5 kg
39 lei
Pentru comenzi între 5 și 20 kg
49 lei
Pentru comenzi peste 20 kg
60 lei

Returnarea produselor

Dacă produsele procurate nu vă aranjează, le puteți returna fără probleme, timp de 14 zile de la achiziție. Trebuie doar să ne contactezi!

Atenție! Produsul returnat nu trebuie să conțină urme de intervenție, sau alte defecte vizibile, atât la nivel funcțional, cât și vizual.

Este obligatoriu să prezentați bonul sau factura și ambalajul original și nedeteriorat. În cazul nerespectării acestor condiții, Mamico își rezervă dreptul de a refuza returnarea produselor.

Pentru informații adăugătoare referitoare la retur, vă rugăm să accesați pagina Acordului de utilizare al site-ului.

Stocurile de marfă

Deoarece ne-am propus să fim corecți și sinceri cu clienții noștri, și știm că problema stocurilor pentru magazinele online este una care ar putea afecta timpul livrării și răbdarea clientului, vrem să vă informăm că Mamico lucrează atât cu stocuri proprii, cât și în parteneriat cu alți furnizori, care sunt importatori direcți in Moldova.

Partenerii noștri au depozite în diferte colțuri ale țării, iar uneori se întâmplă că un produs oferit de ei să nu mai fie disponibil.

Facem tot posibilul ca să actualizăm disponibilitatea produselor pe site cât mai frecvent, dar totuși, se poate întâmpla ca un produs prezentat pe site ca fiind disponibil, să nu mai fie disponibil în realitate. Deținem controlul complet asupra stocurilor noastre, în ceea ce privește actualizarea informației referitoare la disponibilitate pe site, însă stocul partenerilor noștri nu poate fi actualizat in timp real.