Magazin online pentru copii cu livrare in toata tara

Livrare și garanții

Livrarea în Chișinău și suburbiile acestuia

Comanda va fi livrată de către curierii Mamico, direct la adresa indicată de dumneavoastră în timpul confirmării comenzii. Livrările se efectuează de luni până sâmbătă, între orele 10:00 și 19:00. Curierul o să vă telefoneze preventiv, cu 20-30 de minute înainte de livrare.

  • Comenzile plasate și confirmate în prima parte a zilei, vor fi livrate în aceeași zi. Celelate comenzi vor fi livrate în ziua următoare.
  • Comenzile plasate în a doua parte a zilei de sâmbătă, sau duminică, vor fi livrate luni.
  • În cazuri excepționale, livrarea comenzii poate dura un pic mai mult, dar operatorii noștri o sa vă informeze neapărat despre acest fapt.
Condiții de livrare în Chișinău și suburbii
Costul livrării
Chișinău, comenzi peste 299 lei
Gratuit
Chișinău, comenzi sub 299 lei
29 lei
Suburbii, comenzi peste 499 lei
Gratuit
Suburbii, comenzi sub 499 lei
39 lei
Livrare expres
75 lei

Livrarea în alte regiuni ale Moldovei

Comenzile plasate pe Mamico.md pot fi livrate în toate localitățile din Republica Moldova. Livrarea se efectuează prin intermediul uneia dintre companiile de curierat, timp de 1-2 zile lucrătoare din momentul confirmării, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică.

  • Comanda va fi livrată direct la adresa indicată de dumneavoastră, fără a fi nevoie să ridicați coletul de la altă adresă.
  • Comanda se livrează până la scară blocului, sau până la poartă, în cazul caselor particulare.
  • În cazuri excepționale, livrarea comenzii poate dura un pic mai mult, dar operatorii noștri o sa vă informeze neapărat despre acest fapt.
Condiții de livrare în Moldova
Costul livrării
Pentru toate comenzile, indiferent de localitate, sumă sau greutate
49 lei

Returnarea produselor

Dacă produsele procurate nu vă aranjează, le puteți returna fără probleme, timp de 14 zile de la achiziție. Trebuie doar să ne contactezi!

Atenție! Produsul returnat nu trebuie să conțină urme de intervenție, sau alte defecte vizibile, atât la nivel funcțional, cât și vizual.

Este obligatoriu să prezentați bonul sau factura și ambalajul original și nedeteriorat. În cazul nerespectării acestor condiții, Mamico își rezervă dreptul de a refuza returnarea produselor.

Pentru informații adăugătoare referitoare la retur, vă rugăm să accesați pagina Acordului de utilizare al site-ului.

Stocurile de marfă

Deoarece ne-am propus să fim corecți și sinceri cu clienții noștri, și știm că problema stocurilor pentru magazinele online este una care ar putea afecta timpul livrării și răbdarea clientului, vrem să vă informăm că Mamico lucrează atât cu stocuri proprii, cât și în parteneriat cu alți furnizori, care sunt importatori direcți in Moldova.

Partenerii noștri au depozite în diferte colțuri ale țării, iar uneori se întâmplă că un produs oferit de ei să nu mai fie disponibil.

Facem tot posibilul ca să actualizăm disponibilitatea produselor pe site cât mai frecvent, dar totuși, se poate întâmpla ca un produs prezentat pe site ca fiind disponibil, să nu mai fie disponibil în realitate. Deținem controlul complet asupra stocurilor noastre, în ceea ce privește actualizarea informației referitoare la disponibilitate pe site, însă stocul partenerilor noștri nu poate fi actualizat in timp real.